Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
140.60 €

keyword.

453

Sasia

Apliko

I mbushur me ekstrakte algash ekuilibruese të shkëlqimit që ndihmojnë në zvogëlimin e vajit të tepërt, ky toner freskues rinon dhe ribalancon lëkurën ndërsa zvogëlon dukshëm poret.

Brand LA MER
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Group Id A-024356
Forum