Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
9.30 €

Madhësia

220 ML 453

Sasia

Apliko

Ky është një produkt i shkëlqyeshëm stilimi për tharjen e flokëve në mënyrë profesioniste dhe modelimin në shtëpi! I krijuar posaçërisht për flokë të hollë, të dobët, në mënyrë që jo vetëm të rregullojë rezultatin, por edhe të shtojë vëllim luksoz për një kohë të gjatë.

Brand HD LIFE STYLE
Ngjyra 453
Fytyra N/A
Forum