Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
300.00 €

Madhësia

100 ML

Sasia

Apliko

Materiali është një paradoks - përmes materialitetit, ai ngjall jomaterialitetin, duke na mësuar të shikojmë përtej pamjeve dhe të kuptojmë se ajo që ka rëndësi është shpesh e padukshme; një përvojë e ngjashme me qëndrimin në një korije dhe duke parë në hijen e mbytur një mori tekstesh dhe nuancash të shumëfishta druri, gjethesh dhe lëvoresh; të gjitha duke u bashkuar në një.

Brand AMOUAGE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum