Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
78.80 €

Madhësia

50 ML 02 IVORY
30 ML 02 IVORY

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Roberto Cavalli Florence Amber është një aromë e lulëzuar dhe shkëlqyese chypre e krijuar si nektar me një varësi të lartë dhe e pasuruar me thesarin e natyrës italiane.

Brand ROBERTO CAVALLI
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Forum