Për porosi me vlerë mbi 25.00 euro transporti falas
  • 0
26.35 €

keyword.

350 BISQUE

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Çaj i bardhë i pasur me antioksidantë. Ndihmon para se të shkaktojnë shenja të dukshme të oksidimit, përkeqësimit dhe dehidrimit. Zbutja është e menjëhershme. Portokalli dhe Bergamoti pastrojne mbi ty si një erë tregtare tropikale. Lëkura ka gjetur Shangri-la-n e saj. I testuar nga dermatologet.

Brand ORIGINS
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Group Id A-021707
Forum