Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
599.80 €

keyword.

02 IVORY

Sasia

Apliko

Nga koleksioni ynë përfundimtar i kapërcimit të kohës, Thelbi i Serumit e bën përtëritjen për një realitet të ri. Linjat, papërsosmëritë dhe shenjat e tjera të kohës shfaqen në mënyrë dramatike të zvogëluar pasi pamja bëhet më e lëmuar, madje elastike dhe e rafinuar.

Brand LA MER
Ngjyra 02 IVORY
Fytyra N/A
Group Id A-024348
Forum