Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
300.00 €

Madhësia

100ML 350 BISQUE

Sasia

Apliko

Kjo është një aromë chypre e evokuar nga zbulimi transcendental i së shkuarës, së tashmes dhe së ardhmes së saj dhe jehonë në këtë kujtim të fragmentuar.

Brand AMOUAGE
Ngjyra 350 BISQUE
Fytyra N/A
Forum