Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
36.60 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Një eksfolerues i bërë me kokrrizë tofu dhe bazë celuloze me bazë bimore për të lustruar butësisht lëkurën dhe pastruar papastërtitë për një përfundim të butë..

Brand SHISEIDO
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum