Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
40.80 €

keyword.

N/A

Sasia

Apliko

Një rifreskim 10-minutësh për të shuar lëkurën e etur duke rimbushur lagështinë e humbur. Kjo maskë e akullt, me krem xhel me gjethe organike super shuarëse, dukshëm ngop lëkurën dhe rinovon shkëlqimin.

Brand CLARINS
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum