Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
375.00 €

Madhësia

100 ML 055

Sasia

Më njofto kur produkti ka stok

Apliko

Fluturimi i Pranverës Nr.9 Spring Fling një lule e gjallë femërore që feston qytetin në lulëzim. Ne jemi duke u përqëndruar në një koncept: përhapja e floraleve të gjalla nëpër hapësirat e gjelbërta të Qytetit të Nju Jorkut, nga Linja e Lartë në Parkun Qendror, nga Parku Bryant në Sheshin Uashington.

Brand BOND
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum