Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
57.30 €

Ngjyra

1.5N
2.5N
2CR
2N
2W
2WP
3.5N
3CR
3N
3W
3W0
3WP

Sasia

Apliko

Një fondatinë me mbulueshmëri të mesme dhe të plotë që e lë lëkurën të përsosur për deri në 24 orë, me një përfundim rrezatues dhe me faktor kundër diellit SPF 35.

Brand DIOR
Ngjyra 1.5N
Fytyra N/A
Forum