Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 30.00 euro transporti falas
  • 0
240.00 €

Madhësia

50 ML

Sasia

Apliko

Romanca poetike e këtij tuberozi gustator tregon historinë e dashurisë së pashpërblyer.

Brand AMOUAGE
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum