Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
47.10 €

Madhësia

200ML

Sasia

Apliko

I koncentruar me përbërës ushqyes të cilët punojnë për pastrimin dhe lagështimin e lëkurës, xhel dushi Giorgio Armani Si është rutina juaj e domosdoshme.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum