Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
68.00 €

Madhësia

125ML
50ML
75ML

Sasia

Apliko

Fryma e qetë, e rastësishme e Kodit Colonia nuk provokon, por ofron përbërës të bukur dhe një përshtypje të cilësisë. Një kombinim i shënimeve të agrumeve — bergamot, mandarina, spec të kuq dhe përzihen me nota të mesme aromatike të sherebelës, me lule dhe lulëzim të portokallit.

Brand ARMANI
Ngjyra N/A
Fytyra N/A
Forum