Paguani me kesh dhe me kartelë deri në 6 këste Për porosi me vlerë mbi 37.90 euro transporti falas
  • 0
20.70 €

keyword.

055

Sasia

Apliko

Lapsi i butë me krem ??përkufizon me shkëlqim. Ngjyrë e fortë dhe e qëndrueshme. Testuar nga okulistët.

Brand CLINIQUE
Ngjyra 055
Fytyra N/A
Forum